Naujienos

Kviečiame profesijos mokytojus į praktinį kvalifikacijos tobulinimo seminarą

2019 03 13

Sveiko, funkcionalaus ir saugaus maisto gaminimas, pasitelkus modernias technologijas

Seminaro tikslas:
• Suteikti žinių apie gastronomijos naujoves ir patiekalų patiekimo tendencijas.
• Skatinti profesijos mokytojus skleisti infomaciją, kad gaminant sveikatai palankius patiekalus būtina rinktis funkcionalius maisto produktus bei tausojančius maisto apdorojimo būdus.
• Pritaikyti teorines žinias ir praktinius įgūdžius vykdant mokymą.

Seminaro turinys:
Sveikatai palankių patiekalų gaminimas Sous Vide būdu, patiekimo modernios idėjos, degustacija, kokybės vertinimas, dalijimasis gerąja darbo patirtimi.

Seminaro teorinę dalį ves profesijos mokytoja ekspertė Janina Jasiūnienė, praktinę dalį – profesijos mokytoja Žydrūnė Skilandienė.

Vieta: Panevėžio darbo rinkos mokymo centras, J. Basanavičiaus g. 23A, Panevėžys, 215 kab.
Data: 2019 m. balandžio 25 d., 11 val.
Trukmė: 3 val.
Kaina: 20 Eur.
Dalyvių skaičius: ne daugiau 12 asmenų.

Su savimi turėti darbo rūbus ir kepuraitę!

Būtina išankstinė registracija el.paštu janina.jasiuniene@paneveziodrmc.lt

Dalyviai gaus kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimus.