Naujienos

Mokymai „Patiekalų kokybės kriterijai ir vertinimo būdai. Kokybiškas sultinys – gardžios sriubos pamatas"

2019 06 13

Birželio 11-12 d. Panevėžio rajono vaikų lopšelių-darželių ir bendrojo ugdymo  mokyklų maitinimo paslaugas teikiantys darbuotojai dalyvavo mokymuose „Patiekalų kokybės kriterijai ir vertinimo būdai. Kokybiškas sultinys – gardžios sriubos pamatas“, pagal Panevėžio rajono savivaldybės finansuojamą projektą ,,Praktinė patirtis  gaminant sveikatai palankius patiekalus“.

Užsiėmimų tikslas buvo skleisti sveikatai palankią valgymo kultūrą, skatinti domėtis sveikatai palankių patiekalų gaminimo technologijų tendencijomis, propaguoti sveiką  gyvenseną, formuoti pagrindus sąmoningiems mitybos pokyčiams.