Naujienos

Mokymo centre lankėsi Rokiškio profesinio mokymo centro mokiniai

2021 12 06

Š. m. gruodžio 6 d. Panevėžio DRMC viešbučių, restoranų ir viešojo maitinimo sektoriniame praktinio mokymo centre lankėsi Rokiškio profesinio mokymo centro mokiniai. Būsimieji virėjai tobulino savo praktinius gebėjimus tema „Sveikatai palankių patiekalų gaminimas Sous vide būdu“ bei susipažino su maisto gaminimui naudojamų technologinių įrenginių, įrankių, inventoriaus paskirtimi, ženklinimu. Mokiniai patobulino praktinius įgūdžius dirbant su vakuumatoriumi, cirkuliatoriumi, vario daugiafunkcinio maisto gaminimo centru (A la carte virimo programa), intensyvaus atvėsinimo ir užšaldymo spinta, kupolinėmis indaplovėmis. Taip pat būsimieji virėjai susipažinimo su Vapo griliumi, makaronų gaminimo technika, šaldymo įrenginių temperatūros kontrole,  naujomis patiekalų patiekimo tendencijomis bei vertinimo kriterijais.