Viešbučių ir maitinimo paslaugos

Virėjas

Tipas - modulinė profesinio mokymo programa    
Programos kodas - T32101302
Mokymo trukmė - 50 kreditų (900 val.)
Reikalingas išsilavinimas - pagrindinis  
Suteikiama kvalifikacija - virėjas

Tipas - modulinė profesinio mokymo programa    
Programos kodas - P32101302
Mokymo trukmė - 60 kreditų (1320 val.)
Reikalingas išsilavinimas - pagrindinis  
Suteikiama kvalifikacija - virėjas

 


Virėjo modulinė profesinio mokymo programa skirta kvalifikuotam virėjui parengti, kuris gebėtų palaikyti tvarką virtuvėje, pasiruošti patiekalų gaminimui, gaminti ir apipavidalinti patiekalus, dirbti su dokumentais.

1. Paruošti ir tvarkyti darbo zoną.
2. Prižiūrėti virtuvės įrenginius.
3. Parinkti maisto produktus ir žaliavas, atlikti jų pirminį apdorojimą.
4. Apskaičiuoti reikiamą maisto produktų ir žaliavų kiekį.
5. Gaminti pusgaminius, karštuosius patiekalus, salotas.
6. Įvertinti patiekalų kokybę ir juos apipavidalinti.
7. Gaminti pagrindinius ir daržovių garnyrus.
8. Pildyti higienos žurnalus.
9. Ženklinti pusgaminius, patiekalus ir fiksuoti produkcijos pagaminimo laiką.
10. Stebėti maisto produktų ir žaliavų kiekį.

Kreipkitės

Mob. +370 643 41 806

J. Basanavičiaus g. 23A, Panevėžys